Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Kaikki vanhemmat, jotka ajattelitte jouluna antaa lapsillenne lahjaksi ns. animea tai mitä tahansa japanilaisuuteen liittyvää, katsokaapa tuota kuvaa. Siinä on japanialainen käsitys joulun sanomasta: alaikäinen tyttö seksikkääksi joulutontuksi puettuna kadulla. Ja kuva on vieläpä sieltä aivan kaikkein lievimmästä päästä!

Kaikkihan muistamme vielä, kuinka Dragon's Balls -animesarjakuva vedettiin pois myynnistä siinä olevan pedofilian takia. Tämä fakta ei vain näytä vaikuttaneen asenteisiin millään tavalla. Kävin viime viikolla kirjakaupassa ohimennen, ja mitä näinkään? Niin, siellä oli valtava hylly täynnä anime-sarjakuvia, ja niiden kansikuvissa, lähes poikkeuksetta, alaikäisiä tyttöjä.

Animen kaikenpuoleista turmiollisuutta siis tuskin voi tarpeeksi korostaa. Vanhempien pitäisi aina olla tietoisia siitä, millainen arvomaailma suosittujen joululahjojen mukana tulee. Animehan ei ole ainoa joululahja, johon liittyy tietty arvomaailma, mutta pedofiilian takia se on räikein esimerkki. Palaamme joululahjojen arvomaailmoihin vielä.

Tietysti se kaikkein paras vaihtoehto loppuviimeksi on kokonaan hylätä joululahjojen antaminen, joka ei ole kristillinen tapa. Eiväthän Itämaan tietäjät tuoneet kaikille lahjoja, vain Jeesuslapselle! Sitäpaitsi nykykäsityksen mukaan joululahjat tuo pukki (ts. vapaamuurarien Baphomet, eli Saatana).

Uutta tietoa, päivitys 4.12.2006: kuten jo tiesimmekin, niin koko joulupukin ideakin on kotoisin ylikansalliselta ja läpikaupalliselta Coca-Cola -yhtiöltä. Tänään kuitenkin saimme hyviä uutisia: kristilliset ryhmät ympäri maailmaa ovat alkaneet boikotoida joulupukkia ja monet alueet on jo julistettu joulupukkivapaiksi vyöhykkeiksi! Erittäin todennäköisesti Oikeilla Mielipiteillä ja erittäin vilkkaalla keskusteluforumillani on jälleen taas ollut maailmanlaajuista vaikutusta.

Palaamme myös Japani-asioihin ja sarjakuvien turmiollisuuteen vielä tulevissa kalenterin luukuissa.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

4

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)