Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

5.12.1951 Suomessa alkoi ilmestyä amerikkalaista "kulttuuria" ylistävä ja ihaileva lehti nimeltään Aku Ankka. Näin joulun alla Disney-imperiumin kaikki tuotteet ovat paljon esillä ja tämä läpikaupallinen konserni tekee jouluna valtavat voitot.

Aku Ankka on ilman housuja heiluva laiska, saamaton työtön ja vihassa (eli täysin väärällä asenteella) lapsiaan piiskaava psykopaatti. Tällainen ihmisen kaltainen eläin, eli epäsikiö, on siis 50-luvulta asti opettanut Suomen lapsia lukemaan. Ko. lehdessä kaikki perhesuhteet ovat sairaalla tavalla kieroutuneita: ei ole äitiä eikä isiä, kaikki ovat veljen- tai siskonpoikia ja -tyttäriä.

Ei siis ihme, että nuorisomme on sellaista kuin se on, kun heidän arvomaailmansa pohjautuu tällaiseen sarjakuvaan. Vielä pahempaa on odotettavissa tulevaisuudessa, kun japanilainen anime-sarjakuva valloittaa nuorison herkät mielet.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

5

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)