Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Tänään voisin varoittaa ankarin sanoin jouluseimestä. Seimi on ensinnäkin puhtaasti katolinen idea. Kun jouluseimi etenkin 1300-1400 -luvuilla alkoi yleistyä, sen innokkaimpina puolustajina olivat - yllätys yllätys - jesuiitat. Asiassa on siis jotain hyvin arveluttavaa. Suomessa, ilmeisesti Natsi-Saksan pakanallisesta vaikutuksesta, jouluseimi alkoi tulla julkisuuteen 1930-luvulla. Onneksi seimi ei ole maassamme koskaan yleistynyt niin, että sitä näkisi joka kodissa.


Jouluseimi on epäjumalien palvontaa, ryhmä katolisia idoleita eli epäjumalankuvia!

Jouluseimessä palvotaan erityisesti Neitsyt Mariaa - hänhän on katolisen kirkon tärkein epäjumala. Seimeen kuuluu myös monenlaisia eläimiä, ja erityisesti pukki korostuu tärkeänä eläimenä. Sehän on vapaamuurarien ja katolisten jumala Baphomet, joten tietenkin sillä on katolisessa idoliryhmässä merkittävä asema.


Pakastekinkun sulatus jääkaapissa pitää ehdottomasti aloittaa viimeistään tänään. Jos sulatat kinkun huoneenlämmössä, ota se sulamaan vasta 23. päivänä.

 

22

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Hän on kyllin rikas, jolta ei puutu leipää... ja irkkiä ja punast malluu ja meikkejä ja siideriä ja massii ja ..."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)