Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Jokainen saatananpalvonnan ja lapsipornon vastustaja on hiljattain varmasti törmännyt mukavaan uutiseen. Tämä ns. roolipeli eli Dungeons & Dragons, joka on vuosien varrella houkutellut satoja tuhansia lapsia ja nuoria demonivaltaan ja itsemurhiin, on suurissa vaikeuksissa. Pelihän ilmestyi ensimmäistä kertaa juuri 11.12., vuonna 1973, tasan 35 vuotta sitten. Paholaisen valtakausi siis kesti vain yhden sukupolven ajan, ainakin tässä tapauksessa!

Pelistä on menossa jo peräti neljäs versio, mutta nyt vihdoinkin pelin myynti on romahtanut lopullisesti. Peliyhtiö on erottanut puolet henkilökunnastaan ja pelin julkaiseminen Saksassa on lopetettu (siellä peliä julkaistiin saksan kielellä) kannattamattomana. Ehkäpä sittenkin nykyiset vanhemmat ovat alkaneet hiljalleen ottaa huomioon monien kristittyjen väsymättömät varoitukset tästä kammottavasta pelistä.

Myöskin pelin suunnitellut henkilö, Gary Gygax kuoli tänä vuonna. Tästä huomaamme, mihin tämmöiset pelit johtavat!

Ns. X-sukupolvessa näemme erityisen pahana tämän pelin ja muiden vastaavien touhujen vaikutukset. Nämä nuoret aikuiset itse tietenkin haluavat syyttää huonoudestaan 90-luvun lamaa. Todellisuudessa kyllä tuohon aikaan pelit, sekä tietokonepelit että nämä pahat ns. roolipelit ja larpit, räjähtivät Suomeen ja vangitsivat lapset valtaansa.


(Kuva tyypillisestä D&D -pelirituaalista)

Pelit ovat suurin syy siihen, että näistä lapsista tuli epäsosiaalisia, muiden seurassa vaivautuneita, sulkeutuneita ja hiljaisia nörttejä. Jatkuva ankea sisälläolo pelien haavemaailmoissa aiheutti heissä myös kalvetustautia, näppylöitä ja muita fyysisiä oireita. Ne vielä lisäsivät näiden onnettomien henkistä pahoinvointia ja saamattomuutta. Tässä tilassa lapset liukuivat herkästi D&D:hen ja sitä kautta saatananpalvontaan ja huumeisiin.

Kun muistelemme meidän terveiden ja vahvojen suurten ikäluokkien ihmisten lapsuutta ja nuoruutta, niin kyllä se oli kaikin puolin terveellisempi ja reippaampi! Silloin ei ollut mitään syytäkään istua kaiket illat sisällä, paitsi tietenkin jonkin aikaa kotiläksyjen parissa. Nuoret tekivät töitä tai virkistäytyivät urheilemalla tai reippaan ulkoilun parissa.

 

11

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Perheessä voi sanoo ihan mitä ajattelee eikä tarvii pelätä, että joku ajattelee samal taval."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)