Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Tuhannet ihmiset ovat rukoilleet minua kertomaan joululahjavinkkejä nuorisolle. Tässä niitä nyt tulee.

  • Kulta, suitsuke ja mirhami ovat vanhoja, perinteellisiä joululahjoja. Suitsukkeella ja mirhamilla ei nykyisin tosin ole juurikaan käyttöä, mutta kulta eri muodoissaan - paitsi tietenkään ei koskaan koruina, jotka Raamattu kieltää! - on oiva joululahja. Mikäli kultaa ei tahdota lahjoittaa, niin raha on sen maallinen vastine.
  • Metsästysase on tervehenkinen lahja reippaalle, ulkoilevalle ja etenkin maaseudun nuorelle. Metsästys ja ammunta ovat kaikin puolin hyviä harrastuksia, niin kuntoilun kuin maanpuolustuksenkin kannalta.
  • Nyrkkeilyhansikkaat ja nyrkkeilysäkki ovat pojalle erinomainen lahja. Niiden ohella isän täytyy tietenkin myös valmentaa poikaa tässä perinteisessä, jalossa kamppailulajissa. Poika oppii kurinalaisuutta, pystyy tarvittaessa puolustautumaan, pärjää myöhemmin armeijassakin paremmin, kunto kasvaa, ja ennen kaikkea nyrkkeily on hauskaa. Ns. itämaisia budo-lajeja kuten karate, kung fu ja bukkake on kuitenkin ehdottomasti vältettävä, koska ne opettavat pakanauskontoja.
  • Pehmeä paketti eli lämpimät, asialliset ja peittävät vaatteet ovat kaikkien lasten ja nuorten suosikki.
  • Puolimatka, Tapio: Usko, tiede ja evoluutio (Kustannus Oy Uusi Tie) on vähän varttuneemmalle nuorelle mainio kirjalahja. Tämä kirja kumoaa evoluutioteorian ja todistaa älykkään suunnittelun ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi.
  • Raamattu on aina hyvä lahja. Opiskelevalle nuorelle hyvä painos englanninkielisestä King James Biblestä on mainio lahja. Siinä paitsi oppii englantia, niin saa myös lukea ainoaa täydellistä, oikeaa Raamattua.
  • Siveellisyyssormus isältä tyttärelle on moderni, hauska lahja. Tällaista sormusta pitävä tyttö on sitoutunut pysymään neitsyenä avioliittoon asti. Isä pujottaa sormuksen tytön sormeen seremoniassa, jossa myös hän puolestaan lupautuu valvomaan tarkasti tyttären immenkalvoa siihen asti, kun sormus korvataan vihkisormuksella. Ja onhan se tytöstäkin hauskaa, että voi pitää edes yhtä korua, kun ne Raamatun mukaisesti ovat häneltä tavallisesti kielletty.
  • Sukset ovat lapselle tärkeä lahja. Kouluissahan sentään vielä toivon mukaan hiihto kuuluu ehdottoman pakollisena liikunnan ohjelmaan, ja muutenkin olisi terveellisempää, että lapset kulkisivat kouluun hiihtäen tai kävellen kesät talvet.
  • Varallisuusveron poisto on mukava joululahja, ja senhän me varakkaat, suurituloiset tärkeät ihmiset olemme jo saaneetkin.
 

17

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Tyttökavereien kanssa voi puhuu kaikesta. Poikien kans voi myös puhuu, mut se on vaikeempaa, ku sanojen väliin tulee niiin paljon hihityst."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)