Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Tänään, 8.12. on Jean Sibeliuksen syntymäpäivä. Vuodesta 2005 alkaen Sisäasianministeriö on lobannut tämän päivän julistamista yleiseksi liputuspäiväksi. Mutta tämän lobbauksen taustalla on varmasti muita, hämäräperäisimpiä motiiveja.

Faktahan nimittäin on, että Jean Sibelius oli vapaamuurari, kuten varmasti monet valtion virkamiehetkin ovat. Jean Sibelius liittyi vapaamuurareihin jo vuonna 1922, vain jokunen vuosi sen jälkeen, kun vapaamuurarit olivat "palanneet" Suomeen. (Tosiasiassahan vapaamuurarien salaliitto on aina ollut kaikkialla, joka maassa!)

Sibeliuksen viimeiset sävellykset olivat vapaamuurarien rituaalimusiikkia. Aivan kuten Mozartinkin viimeinen sävellys. Ja, kuinka ollakaan, molemmat säveltäjät kuolivat näiden sävellysten jälkeen. Jos minä harrastaisin enemmänkin säveltämistä, niin enpä taitaisi ihan pian ruveta säveltämään vapaamuurareille!

Merkillinen yhteensattuma tässä vain on Barack Obaman käsittämätön valinta USA:n presidentiksi. Olisivathan vapaamuurarit voineet helposti muuttaa vaalituloksen haluamakseen. Ja koska fakta on näin, niin tosiasiassahan vapaamuurarit itse asiassa halusivat presidentiksi juuri Obaman. Tarkoituksena on aiheuttaa valtava sekasorto ja sisällissota, jota kautta päästään nopeammin maailmanhallitukseen.

 

8

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Ennen vanhaan maalaisilla oli navetassa tyrannosaurus rexei ja liskoi."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)