Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Viime aikoina mainoksissa ja internetissä on alkanut esiintymään yhä enemmän käsite "Joulun taikaa". Kaikessa on "Joulun taikaa", etenkin jossain tavaratalossa ja sen mahtavissa tarjouksissa (tai pitäisikö näin ennen joulua pikemminkin sanoa ylennysmyynneissä), tai Joulumaassa Rovaniemellä, tms.

Tämä on vaarallista kehitystä. Taikuus tarkoittaa samaa kuin noituus, eli paholaisten kanssa yhteistyössä toimiminen. Siksi tämmöinen käsite on tietenkin kehitettykin: häpäisemään Joulun oikeaa sanomaa!

Lukemattomat pakanalliset tai saatanalliset asiat ovat tämän "Joulun taian" varjolla luikerrelleet kristilliseen Jouluumme mukaan. Näillä asioilla ei kuitenkaan pitäisi olla mitään tekemistä Joulun kanssa! Nyt listaan ne asiat, joita emme saisi liittää Jouluun, mikäli haluamme viettää sitä asianmukaisesti.

  • Joulukinkku. Tämä on skandinaavisen muinaispakanuuden eli Odinin yms. palvontaan liittyvä eläinuhri. Ehdottoman tuomittava!
  • Joulukuusi. Tämä kehitettiin Saksassa jouluseimen vastineeksi. Mutta jouluseimikin oli jo alun perin turha, niin ei sen tilalle olisi mitään tarvinnutkaan. Joulukuusi viittaa myös pakanallisiin uhripuihin yms.
  • Jouluseimi. Selvää katolilaista idolien eli jumalankuvien palvontaa, jonka Raamattu yksiselitteisesti kieltää.
  • Joulutonttu. Tonttuhan on pakanallisiin uskomuksiin kuuluva henkiolento, toisin sanoen paholainen. Samaa sarjaa on tietysti myös joulupukki, tai vielä pahempaakin, koska se on sama asia kuin vapaamuurarien Baphomet tai wiccalaisten palvoma Suuri pukki eli Saatana.

Nythän tietysti jotkut alkavat itkeä, että Jouluun ei jää enää mitään, jos kaikki nämä antikristilliset asiat siitä otetaan pois. Tämä ei ole totta. Jäähän meille vaikka mitä: joulukalenteri, joulukirkko, joulukortit, joululahjat, joulurauhan julistaminen, joulutähti, jouluvirret, kynttilät ja jouluvalot, jne.

 

21

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Ne lehmät, jotka juoxee eniten ja ravistelee utareita, tekee jukurttii."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)