Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Tänään on adventtisunnuntai, tarkemmin sanoen kunnian adventti. Eli aiheena on Jeesuksen toinen tuleminen kunniassaan.

Kaikkien merkkien mukaan ns. lopun ajat ovat jo, eivät pelkästään lähellä, vaan ne ovat oikeastaan jo menossa! Raamatun profetiat kertovat tarkat merkit, joiden mukaan tunnistamme lopun ajat. Monet luotettavan tuntuiset profeetat ovat tarkasti seuranneet näitä merkkejä jo vuosikymmenten ajan tiukasti Raamatun mukaisesti, ja esittäneet tarkkoja arvioita ylöstempaushetkestä.

Itse olen puolestani seurannut profeettojen profetiointeja tarkasti ja tutkinut profeettojen ennaltatietämien merkkien toteutumista käytännössä. Parhaat profeetat ovatkin sekunnilleen onnistuneet joka kerta kaikissa ennaltatiedoissaan, joten tiedämme, että lopun ajat alkavat ensi vuonna.

Nimittäin, tammikuussa, tarkemmin sanoen 8.1.2009, Gorba palaa Googinmaan johtoon! Jokainen ennaltatiedetty profetia on tähänkin asti toteutunut, ja niinpä on varmaa, että tämäkin toteutuu. Tuosta tapahtumasta alkavatkin sitten viimein ne Raamatun kuvailemat seitsemän lopun aikojen vuotta.

 

7

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Sen, minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)