Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Näin joulun alla monilla syrjäytyneillä tai vaikeissa perheoloissa eläneillä nuorilla on usein erityisen vaikeaa. Ne harvat kaveritkaan eivät ole tavattavissa jouluna. Tällaisille nuorille haluan sanoa, että ottakaa itseänne niskasta kiinni ja lakatkaa vellomasta itsesäälissä! Ryhtykää aktiivisesti hakemaan parannusta tilanteeseen!

Olen muistaakseni jo Oikeissa Mielipiteissä maininnutkin, että mikäli koulutus tai ura eivät kiinnosta, niin aina on olemassa helppo vaihtoehto. Jo 16-vuotiaskin voi nimittäin aloittaa julkkiksen uran. Etenkin nuorille naisille tämä uraputki aukeaa todella helposti. Se vaatii vain hieman iltapäivä- ja muiden roskalehtien seuraamista ja omaa aktiivisuutta.

Etsikää vaikka heti joku sopiva julkkis, ottakaa selvää, missä tämä aikoo juhlia tänä jouluna, ja tuppautukaa samaan paikkaan. On helppoa iskeä joku julkkismies. Heillähän ei nykyaikana ole minkäänlaista itsekuria ja heitä eivät minkäänlainen siveellisyys tai häveliäisyys estä. Kaiken vapaa-aikansa he juhlivat lomakeskuksissa ja kapakoissa.

Kauniilla nuorella neidolla ei ole minkäänlaisia vaikeuksia päästä tällaisen julkkiksen ns. salarakkaaksi. Silloin uraputki onkin jo auennut, ja edessä on vain ihana glamour-elämä upeine vaatteineen ja luksustuotteineen, lomia eksoottisissa paikoissa, jatkuvia juhlia seurapiirien kerman kanssa jne. Pelkät hyvin alkeelliset käytöstavat kun osaa, ja on riittävän sievän näköinen, niin se riittää. Älystä ja koulutuksesta on jopa suorastaan haittaa tälle uralle.

Tosin tunnettu faktahan on, että esim. jääkiekkoilijat ovat huomattavasti salarakas-glamour-julkkiksia tyhmempiä (erään luotettavan tuntuisen glamour-julkkiksen lausunto), joten nykyään julkkisurallakin saa myös älykön maineen.

Tietenkin on selvää, että tämä lavea tie johtaa suoraan sinne alakerran puolelle, mutta eipä sillä juuri väliä ole, koska nykynuoriso on muutenkin jo kadotettu. Ns. vapaa kasvatus ja muut järjettömät ideat ovat sen turmelleet perinpohjaisesti.

 

9

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Voix hakee mulle pari siiderii?"

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)