Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Pari viikkoa sitten olimme pakotettuja lukemaan likaisen, rivon uutisen. Ruotsissa - tietysti Ruotsissa, kuinkapa muuten - eräässä koulussa oppilaat olivat äänestäneet Lucia-neidoksi pojan. Kaikkihan pitää liata ja tahrata ajatuksen tasolla. Tradition perusteena olevassa kertomuksessa Lucia on todellakin neito. Lisäksi, jos Lucia olisi miespuoleinen, kyseessähän olisi Lucifer. Koulussa tämän äänestyksen taustalla on siis varmasti ollut myös saatananpalvonta.

Onneksi koulun rehtori sentään vielä jopa tunnisti eri sukupuolet ja ymmärsi, että kaikkia säädyttömyyden rajoja ei sentään pidä rikkoa, ja kumosi äänestystuloksen. Eli ihan vielä Ruotsissa ei sentään tietoisesti ole ajettu alas aivan kaikkia historian tuntemuksen rippeitäkään ja raunioitettu länsimaista sivistystä ihan kokonaan.

Tämähän ei tietenkään feministeille, kommunisteille ja muille yhteiskunnan kaikkien arvojen vastustajille sopinut, ja asiasta nousi suuri kohu. Luultavasti tuo suoraselkäinen, moraalinen rehtori erotetaan toimestaan. Jatkossa Ruotsissa marttyyrineitsyen esittäjäksi otetaan varmaan vaikka sika. Hyvällä maullahan ei enää ole mitään väliä.

Jos Luciaa, joka oli nainen, muisteltaisiin nyt miehenä, niin yhtä hyvin voisimme vaikka muistella Urho Kaleva Kekkosta naisena tai Neitsyt Mariaa miehenä. Tämähän pitäisi varmasti "tasa-arvon" nimissä olla sallittua jatkossa. Kaikesta on nyt pakko tehdä "sukupuolineutraalia" tai oikeastaan mitä tahansa saadaan esittää millaisena tahansa, vaikka juuri sikana.

Avioliittokin on luultavasti pian sallittua sian kanssa, kuten kansanedustaja Marja-Liisa Lindqvist jo ennustikin: "Seuraava vaihe olisi, että voisi elää vaikka sian kanssa ja se olisi yhteiskunnassa hyväksyttävää".

Eipä silti, jokainenhan tietää, että tämä ns. Lucia-taru on oikeastaan katolinen harhaoppi. Tässä "viehättävässä" tarinassa Lucia esimerkiksi kaivaa silmät päästään lusikalla ja tarjoilee ne ihailijalleen vadilla. Lucia myös pakotettiin prostituoiduksi bordelliin. Hänen ympärilleen rakennettiin rovio ja häntä valeltiin palavalla piellä ja kiehuvalla öljyllä, ja lopulta Lucia surmattiin iskemällä tikari kurkun läpi.

Luultavasti tämmöiset jutut jotenkin kiihoittavat katolilaisia. Heillähän on omatkin pitkät perinteet tosikristittyjen kiduttamisesta mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Nyt, kun sitä ei sentään ihan suoraan voida enää sallia, niin tällaiset tarinat varmasti toimivat edes jonkinlaisena korvikkeena, jolla sadistit saavat vielä tyydytyksensä.

 

13

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Kuninkaalliset vaan kuljexii ilman vaatteita, ko ne ovat muissa mais."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)