Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Näin Kenian itsenäisyyspäivänä täytyy muistaa, että maailma, sellaisena kun me sen tunnemme, on peruuttamattomasti muuttumassa. Nimittäin, USA:n presidentiksi on valittu perustuslain vastaisesti keniassa syntynyt kenialais-amerikkalainen Barack Obama. Hän astuu virkaansa 20. tammikuuta ensi vuonna (2009).

Seuraavaksi varmaankin Vatikaanissa valitaan afrikkalais-amerikkalainen paavi! Sillä tosin ei sinänsä ole mitään sen kummempaa vaikutusta katolilaisuuteen, joka on idolienpalvontoineen täysin harhaoppista, mutta profetioiden kannalta tämäkin on ennustettava tapahtuma. Naispaavihan heillä jo kerran oli (paavi Johanna, 853 - 855). Ja Suomessakin valittiin vuonna 2000 naispresidentti, kuten muistamme. Ja ruotsalaisessa koulussa valittiin poika Lucia-neidoksi! (Josta enemmän huomisessa luukussa.)

Eli maailman kirjat ovat täysin sekaisin. Mitähän tässä seuraavaksi tapahtuu. Suomessa varmasti valitaan kohta sika ministeriksi. Kyllähän eläimilläkin pitää olla edustaja hallituksessa. Sitten ei varmaan saa enää syödä joulukinkkuakaan.

 

12

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Pojill on pippeli ja tytöill on pissireikä. Pojatkin pissii, mutta niillä on se pieni ylimääräinen juttu."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)