Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008

Hiljattain ateismi hyökkäsi jälleen yhteiskuntamme pyhimpiä arvoja vastaan törkeällä tavalla. Nimittäin, australialaistutkija Dave Reneke väitti, että Joulun tähti olisi ollut Venuksen ja Jupiterin kohtaaminen, jossa nämä planeetat olisivat loistaneet yhtenä kirkkaana tähtenä. Ja tämä olisi muka tapahtunut 17. kesäkuuta 2 eKr. Tämän tutkija oli "kartoittanut tietokoneella", eli kyse on vieläpä pelkästä tietokonesimulaatiosta eikä todellisista havainnoista.

Raamattu, kansallismytologiset tosiasiat sekä historialliset faktat todistavat, että Jeesus syntyi 25. joulukuuta vuonna 4 eKr. Jokainen todellinen tiedemies tietää tämän faktan. Sitä ei tietokonesimulaatioilla voi muuttaa.

Mutta kun tietokoneista puhutaan, niin eräästä tavattoman kiusallisesta tapahtumasta ateisti-skeptikkojen täytyy ehdottomasti vaieta ja se pitää kaikin keinoin kieltää. Yhdysvalloissa, Marylandin Green Betissä tiedemiehet nimittäin tarkistivat tietokoneella, mitä auringon, kuun ja planeettojen sijainto olisi avaruudessa 100 ja 1000 vuoden kuluttua. Tämän tietäminen oli välttämätöntä, jotta sateliitit eivät avaruudessa törmäisi johonkin esineeseen kiertoradallaan.

Yhtäkkiä tietokone pysähtyi ja näytti punaista merkkivaloa, joka tarkoittaa virhettä syötteessä tai tuloksessa. Huoltomiehet tarkistivat koneen, mutta se toimi heidän mukaansa aivan normaalisti. He sanoivat: "nyt olemme pahassa pulassa. Avaruuden ajanlaskusta puuttuu yksi vuorokausi!"

Yksi työryhmän jäsenistä oli kuitenkin onneksi lukenut Raamattua. Hän muisti kohdan, jossa auringon mainittiin seisahtaneen. Muut rukoilivat häntä näyttämänä tuon kohdan: Joos. 10:13 "Niin aurinko seisoi alallansa, ja kuu pysyi paikallansa, kunnes kansa oli kostanut vihollisilleen. Niinhän on kirjoitettuna "Oikeamielisen kirjassa". Niin aurinko pysyi paikallansa keskitaivaalla päiväkauden, kiirehtimättä laskemaan."

Tiedemiehet tarkistivat asian palaamalla aikaan, jolloin asia oli merkitty muistiin. Mutta Joosuan ajoilta puuttuikin vain 23 tuntia ja 20 minuuttia. He olivat edelleen pulassa. Jos 40 minuutille ei löytyisi selitystä, tulisi pahoja ongelmia 100 vuoden kuluttua, kun tuo aikavirhe kertautuisi kiertoradoilla.

Työryhmän uskova jäsen onneksi muisti toisenkin Raamatun kohdan, missä aurinko siirtyi takaisin päin. Muut sanoivat, että hän oli mieletön. Mutta hän otti Raamatun esille ja todisti asian: 2.Kun.20:9-11: Jesaja sanoi: "Tämä on oleva sinulle merkkinä Herralta siitä, että Herra tekee, mitä hän on sanonut: varjo kulkee kymmenen astetta eteenpäin tahi siirtyy kymmenen astetta takaisin". / Hiskia sanoi: "Varjon on helppo pidetä kymmenen astetta. Ei, vaan siirtyköön varjo takaisin kymmenen astetta." / Silloin profeetta Jesaja huusi Herraa, ja hän antoi varjon Aahaan aurinkokellossa siirtyä takaisin kymmenen astetta, jotka se oli jo laskeutunut. Ja kymmenen astetta on täsmälleen 40 minuuttia.

Ongelma oli ratkaistu, mutta tämä oli tiedemiehille niin kiusallinen tapaus, että se on kaikin mahdollisin keinoin yritetty vaieta kuoliaaksi. Ilman näitä korjauksia, jotka täytyy yhä nykyäänkin ottaa huomioon. sateliitit törmäisivät radallaan muihin taivaankappaleisiin!

 

19

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Prinsessoil on enemmän verta suonissa ku tavallisilla ihmisillä. Niiden pitää olla sieviä. Ne ei voi olla sadan kilon painosii ja isopäisii."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)