Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Toisena Adventtisunnuntaina meidän tulee ajatella Jeesuksen toista tulemista! Ja erityisen mukavaa on se, että maailman parhaan tiedemiehen yli 50 vuotta kestäneiden tutkimuksien ansiosta me tiedämme, että Jeesus saapuu vuonna 2060 ja että ylöstempaus tapahtuu vuonna 2053!

Itse olen ylöstempauksen hetkellä vasta 97-vuotias, joten olen varmasti vielä mukana.


(Kuvassa on Albrecht Dürerin näkemys Harmageddonin taistelusta.)

Maailmanlaajuisen Vihan ajan eli Ahdistuksen ajan alussa, vuonna 2053, ylöstemmataan siis kaikki totiset uskovaiset. Kun uskovaiset on temmattu turvaan, sen jälkeen maapallolle jääneillä kyykäärmeitten sikiöillä (syntisillä) koittavatkin sitten kovat ajat! Ensin on 3,5 vuoden suuren ahdingon aika, joka on täynnä sotaa, nälänhätää sekä maanjäristyksiä ja muita luonnonkatastrofeja.

Vihan ajan puolivälissä Antikristus saa kuolettavan haavan päähänsä, mutta nouseekin kuolleista. Uusi maailmanhallitus perustetaan. Jokaisen on otettava merkki otsaansa, ja ilman tätä merkkiä ei voi ostaa eikä myydä. Kyseessä on luultavasti siis mikrosiru, joka korvaa erilliset pankkikortit ja luottokortit. Lisäksi tällaisen mikrosirun ottanut ihminen ei voi mitenkään piiloutua maailmanhallituksen sateliiteilta. Tällaisia mikrosiruja on jo nyt olemassa, ja niitä kehitetään yhä tehokkaammiksi - niillä voidaan kohta jo hallita ihmisen ajatuksia.

Lopuksi Jeesus sekä ylöstemmatut uskovaiset palaavat taivaasta ja seuraa lopullinen sota, Harmageddonin taistelu, jossa Antikristuksen joukot tuhotaan täydellisesti - ja ko. joukoissahan ovat silloin lähes kaikki maailman jäljellä olevat ihmiset, koska suurin osa ihmiskunnasta ei kuitenkaan ole totisessa uskossa.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

10

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)