Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Tänään, 12.12. on Kenian itsenäisyyspäivä. Kuinkahan moni suomalainen muistaa jouluna kinkkua mässätessään nälkään nääntyviä ihmisiä? Jokainen suomalainen nuori pitäisi pistää aina välillä parin viikon täyspaastolle, jotta he oppisivat, mitä nälkä on.


Tällä emme tietysti missään nimessä tahdo sanoa, että olisi oikein jättää jouluruuat syömättä. Ruuan kanssa ei leikitä! Kun sitä ruokaa kerrankin on, niin silloin kannattaa ja pitääkin syödä. Nykyäänhän meillä on nämä vegaanit, jotka syövät pelkkiä rehuja ja ruohoa. Vanhempien tulisi muistaa, että veganismi käy aina käsi kädessä ns. New Age -liikkeen kanssa ja johtaa usein anarkismiin ja kettutyttöyteen - eli terrorismiin!

Sellaista pelleilyä ruuan kanssa, kuin mitä ns. syömähäiriöiset nuoret harrastavat, ei kyllä pidä ikimaailmassa suvaita! Miksei muuten näitä syömähäiriöitä esiintynyt ennen vanhaan? Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä siihen syytä, eikä sitä tässä tarvitse ruveta käsittelemään. Syynähän on tietysti se, että nykyinen nuoriso on kaikin puolin niin paljon huonompaa kuin ennen vanhaan.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

12

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)