Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Tarjotkaapa lapsille jouluaattona vaihteeksi kinkun sijasta vanha kunnon perinteinen suomalainen sianpää!


Vielä parempi tietysti olisi, jos olisitte ottaneet lapset mukaan jo sian teurastukseen. Jos pystyy itse teurastamaan ja käsittelemään sian, niin sitten sitä on lupa syödä!

Mutta sitten vakaviin asioihin.

Tämä on suuri ilon ja juhlan päivä kaikille pakanoille: Suuri Pukki tulee keppi kädessä ja pussit täynnä hyvää ja antaa lapsille. Ennen vanhaan, pakana-aikoina pukki sentään tuli edes vitsa kädessä ja ruoski tuhmat tytöt ja vei heidät sitten Tuonelaan ikuiseen kidutukseen. Nykyajan lapset eivät voi kuvitellakaan sitä, että ennen vanhaan odotettiin joulua lähinnä siksi, että silloin sai syödä kyllikseen, ja että siinä oli lapsille lahjoja enemmän kuin tarpeeksi!

Joulukuusi sekä joululahjat ovat peräisin pakanallisista kulteista. Joulupukki itse on sama asia kuin ns. Suuri Pukki eli vapaamuurarien Baphomet. Jouluaatto on siis Saatanalle suuri juhla- ja palvontapäivä. Olisi parempi, jos luopuisimme joulukoristeista, joulukuusesta, mässäilystä ja joululahjoista kokonaan!

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

24

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425
 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)