Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Palatkaamme japanialaisiin asioihin (luukku 4). Japanissa on sentään paljon hyvääkin. Esimerkiksi japanilaisessa koulussa kuri ja järjestys ovat erinomaiset, koska ruumiillinen rangaistus on siellä edelleen käytössä. Koululapsilla on siistit ja käytännölliset koulupuvut - asia, jota Suomessa ei ole koskaan edes osattu kuvitella!

Japanilaisten työmoraalista voivat kaikki maailman kansat ottaa oppia. Jokainen japanilainen mies pitää työpaikkaansa yhtä tärkeänä ellei tärkeämpänäkin kuin perhettä. He työskentelevät pitkiä päiviä, kukaan ei milloinkaan lähde kotiin ennen johtajaa, ja sitäpaitsi työpäivän jälkeen mennään työtoverien kanssa ravintolaan eikä suoraan kotiin.

Japanilainen vaimo myös tottelee ja kunnioittaa miestään! Sellaista ihmettä tästä meidän Takapajulastamme saa kyllä hakea kissojen ja koirien kanssa. Vaimo hoitaa kodin erinomaisesti ja odottaa aina miestään illalla, jotta hän voi palvella tätä ja tarjota hänelle perinteiset riisi- ja teekupposet. Vaimo pitää myös tarkkaa huolta siitä, että koti on harmoninen eikä siis nalkuta eikä riitele. Japanilainen vaimo onkin suomalaiseen verrattuna monin tavoin siis aivan ylivertainen.

Mutta näitä asioita emme jostain syystä saa joululahjoiksi. Tänne Suomeen halutaan tuoda Japanista vain turmelus, irstaus ja paheellisuus animen, seksiasujen (ns. cosplay) ja pedofiilian muodossa.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

20

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)