Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Niilonpäivän juhlallisuudet järjestetään jälleen Presidentinlinnassa. Kannattaa muuten harrastusmielessä tarkkailla, jos rituaalimenoja sontaluukusta katselee, että kuinka moni vieras suorittaa Vapaamuurarien salaisen kädenpuristuksen. Ja saammepa nähdä, kehtaavatko Lordi-kultin keulakuvat tulla saatanoiksi pukeutuneina paikalle, vaikka se oli kielletty. Tosin, jostain syystä naisvierailla on aina ollut oikeus naamioida naamavärkkinsä täysin tunnistamattomaksi.


En valitettavasti ehdi tänäkään vuonna henkilökohtaisesti paikalle, mutta olen nimittänyt presidentti Tarja Halosen sijaisekseni. Toivottavasti ehdin joku vuosi itsekin paikalle; se varmasti hillitsisi ainakin kaikenlaisten hippi-rakkarien mellakointia, kun he tietäisivät, että paikalla on tosimies. Kaikkihan muistamme aina, kun nuoriso eräänä vuonna häpäisi itsenäisyytemme muistoa ja hyökkäsi väkivaltaisesti juhliin saapuvan sotaveteraanin kimppuun. Tänä vuonna muuten anarkistit, prekariaatit tms. terroristit ovat uhkailleet mellakoilla ja tuo sotaveteraania kuljettaneen taksin romuttanut "kuokkavieras"-terroristiryhmäkin on perustettu uudelleen.

Niin, vanhempi sukupolvi saattaa vielä muistaa, että tämä juhlatilaisuus tunnettiin ammoisina aikoina Suomen itsenäisyyden muistopäivänä! Nuorisomme ei ehkä tätä tiedäkään, mutta Suomi todellakin oli joskus kaukaisessa muinaisuudessa itsenäinen valtio. Onneksi nuo ajat ovat jääneet kauas taakse ja nyt olemme Suomen lääni isänmaassamme EU:ssa.

Näin ollen onkin hyvin kummallista, että rikoslain 12 luku sisältää vieläkin omituisen 1 pykälän: "Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen" (jonka mainitsimmekin jo joulukalenterin 1 luukussa). Eihän tässä lakipykälässä ole enää mitään järkeä!

"Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla taikka vieraan valtion sotilaallisen tai taloudellisen painostuksen tai tuen avulla

1) saattaa Suomi tai osa Suomea vieraan valtion alaiseksi,
2) irrottaa osa Suomea muusta valtakunnasta tai
3) muulla vakavuudeltaan näihin rinnastettavalla tavalla rajoittaa Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi."

Tämä pykälähän on automaattisesti jo kumottu vuosia sitten, koska Suomi-niminen, ennen itsenäinen valtio, on nykyään täysin EU:n alainen ja EU:n määräysvallassa oleva "osavaltio" tai paremminkin lääni. Ei siis ole mahdollista saattaa Suomi-nimistä valtiota mihinkään, koska valtiomme nimi on EU. Rikoslakia olisikin tältä osin muutettava. Myös 13 luvun 1 pykälässä on vastaavia, täysin vanhentuneita asioita.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

6

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)