Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Tänä yönä pakanat "juhlivat" Yule-nimistä pakanajuhlaa. Nykyajan noidat eli wiccat ovat myös ottaneet tämän "juhlan" omakseen ja järjestävät uhrimenoja, myös täällä meillä Suomessa! Vanhemmat: tarkkailkaa lapsianne. Teidän alaikäiset lapsenne saattavat yrittää salaa livahtaa osallistumaan noitien palvontamenoihin.

Kiittäkäämme siitä, että wiccalaisuutta eli noituutta ei sentään hyväksytty "uskonnolliseksi yhteisöksi". Jonkinlainen voitto sekin näinä pahuuden ja lopun aikoina.

★ ★ ★

Kun puhutaan noituudesta, kristittyjen vanhempien tulee ymmärtää uhkan laatu, suojella perheitään noituuden vaikutuksilta, ja mikä tärkeintä, saada yhteys wicca-nuorten vanhempiin jotta estetään kokonaisen sukupolven turmeltuminen.

Koko maailmassa noituus on nykyään yksi kaikkein suosituimmista nuorten viihdeteollisuuden aiheista. Harri Potter, Taru sormusten herrasta, Narnia, jne. ovat jättimenestyksiä. Ne kaikki suosittelevat ja ylistävät "taikuutta".

Mutta tämä huippusuosittu aihe on yhteydessä wiccaan: "nykyaikaiseen noituuteen" joka ylistää vanhoja pakanauskontoja ja -traditioita. Kristittyjen vanhempien pitää ehdottomasti tietää tästä asiasta. Vaikka wicca houkuttelee aikuisia, niin suuri enemmistö uusista wiccoista lähtevät mukaan teini-ikäisinä. Ns. "coven" on wiccojen "seurakunta", joita on nykyään ympäri suomea.

Vanhempien tulee tietää, että noituus ei ole harmitonta huvittelua, vaan antikristillinen näkemys ja kokoelma ei-Raamatullisia menoja.

Noituuteen liittyvät aina kiroukset, demonologia ja musta magia. Wiccat väittävät, että he kannattavat myönteisiä arvoja kuten rauhaa ja hyvää tahtoa. Wiccojen ns. Rede sanoo "Tee mitä tahdot, mutta älä vahingoita". Tämä on erilainen kuin saatanan kirkon periaate "tee mitä tahdot on koko laki". Wiccat uskovat myös ns. "kolminkertaisuuden lakiin" jonka mukaan kaikki ihmisen teot palaavat hänelle takaisin moninkertaisina maailman vuorovaikutteisuuden seurauksena. Vaikka tämä voikin näyttää samalta kuin Raamatun sanat "mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää" (Gal.6:7), ero on siinä, että tässä seuraukset tulevat Jumalalta. Universumi ei siis vastaa hyvään hyvällä tai pahaan pahalla, mutta meidän suhteemme Jumalaan muuttuu.

Wiccalaiset kannattavat seksuaalista promiskuiteettia. Mitä tahansa saa tehdä, kuin ei "vahingoiteta ketään" ja kun "ollaan vapaaehtoisesti mukana". Wiccojen säännöt eivät kiellä homoseksuaalisuutta, julkista alastomuutta, avioliiton ulkopuolista haureutta eivätkä mitään seksuaalisia perversioita. Wiccat myös pitävät näitä seksileikkejä pyhänä asiana.

Kristityt uskovat, että Jumala loi seksin avioliittoa varten. Seksuaalisuuden rajat on asetettu meidän omaksi parhaaksemme, eivät estämään nautintoa tai itseilmaisua, kuten harhautuneet väittävät.

Wiccalaisuus houkuttelee etenkin naisia ja tyttöjä. Wiccalaiset väittävät, että kristillisyys kohtelee naisia huonosti ja että Jumala on Isä, joten hän on mies, ja siksi wiccat ovat keksineet ns. jumalattaren, naispuoleisen epäjumalan Hänen "vastapuolekseen". Wiccat palvovat jopa myyttisiä pakanajumalattaria kuten Istaria, Isistä ja Hekatea. Jotkut näistä jumalattarista tuomitaan nimeltä mainiten Raamatussa!

Wiccalaiset "kunnioittavat" luontoa. He ovat kehittäneet näennäisiä yhteyksiä "druideihin" (joista heillä on mitä merkillisin näkemys verrattuna siihen, mitä druidit oikeasti olivat) ja muihin "luonnonuskontoihin". Wiccat väittävät etsivänsä "harmoniaa luonnon kanssa" sen sijasta että, Raamatun mukaisesti, tekisivät luonnon itselleen alamaiseksi (1.Moos. 1:28). Itse asiassa wiccat uskovat, että jumalatar on kaikkialla ja että joka asiassa on oma jumalatar. Tästä seuraa, että eläinten tappaminen mistä tahansa syystä on monien noitien mielestä väärin. Useat wiccat ovat siis myös "kettutyttöjä", turkisten vastustajia, vegaaneja jne. Eräs wicca julisti uhmakkaasti: "Jos otat Raamatun ja laitat sen ulos sateeseen ja tuuleen, kohta paperi hajoaa ja sanat katoavat. Meidän Raamattumme on sade ja tuuli!" (Ko. wicca ei varmaankaan ollut kuullut suomalaisesta kylästä, joka sai nimensä Raamatusta, joka löytyi isonvihan jälkeen kiveltä. Tämän kylän nimi on - Raamattu.)

Wiccojen mukaan heitä ei voi sanoa satanisteiksi tai saatananpalvojiksi, koska he eivät usko Jumalaan ja Saatanaan ja torjuvat kristinuskon opetukset. Wiccalaiset myöntävät olevansa okkultisteja - heillä on salaisia ja mystisiä opetuksia ja menoja, mutta väittävät, etteivät palvele pahaa, eivät uhraa eläimiä tai ole missään tekemisissä muiden vahingoittamisen kanssa. Silti esimerkiksi Aleister Crowley - nykyaikaisen saatananpalvonnan isä - on yksi uuspakanallisen noituuden, eli siis myös wiccalaisuuden, tärkeimmistä esikuvista. Samaan tapaan ns. "New Age" -liike sisältää monia yhtäläisyyksiä noituuden kanssa, mutta wiccat sanoutuvat silti irti New Age -liikkeestä. Wiccalaisuudet voivat halveksua spiritismiä mutta toisella kädellä ylistää reinkarnaatiota ja karmaa!

Kuinka voit tunnistaa ovatko lapsesi tai heidän ystävänsä tekemisissä wiccalaisuuden kanssa? Tässä on paljastavia merkkejä:

  • Kirkossa käynnin välttäminen. Teini-ikäiset haluavat kirkossa käynnin sijasta mennä wiccatapaamisiin. Pidemmälle ehtineet eivät voi sietää kirkkoa ja mm. lintsaavat koulun pakollisista kirkossa käynneistä.
  • Internetin wicca-sivustojen tutkiminen. Internet on sallinut yhteyksiä nuorille, jotka eivät muuten pääsisi mitenkään tekemisiin toistensa kanssa. Wiccat ovat hyvin pitkällä internetin käytössä ja perustavat jatkuvasti lisää irkkejä, keskusteluforumeita ja web-sivustoja. Tarkkaile siis, millä saiteilla lapsesi käy ja lue hänen sähköpostinsa.
  • Wicca-teinit pukeutuvat usein mustaan tai "luonnonväreihin" kuten tummanvihreään ja ruskeaan. Heillä on usein hopeakoruja, kuten kaulakoruja tai korvakoruja, joissa on okkultistisia symboleita, esimerkiksi pentagrammeja tai pukin päitä. Myös lävistykset ja "kelttiläiset" tatuoinnit ovat hyvin tyypillisiä wiccateineille.
  • Lapsi alkaa lukea okkultistisia kirjoja. "Varjojen kirja", "Noitaraamattu", "Mitä Wicca on?", "Noidan käsikirja" jne.
  • Lapsi ryhtyy käyttämään okkultistista sanastoa. Tarkkaile lapsesi puheita: yksikin sana voi paljastaa wiccalaisuuden.
  • Uudet, epäilyttävät harrastukset kuten kasvissyönti, ympäristöaktivismi, radikaali feminismi, ja goottilaisuus. Nämä ovat reittejä wiccalaisuuteen.

Teinejä houkuttelee wiccalaisuuteen ensinnäkin se, että "taikuus" antaa vaikutelman jostain yliluonnollisesta järjestelmästä jolla voidaan vaikuttaa asioihin. Jotkut teinit tuntevat olonsa yksinäiseksi ja voimattomaksi ja yrittävät noituuden avulla saavuttaa etuja muihin verrattuna. Joillekin muille wiccalaisuus on vain muotiharrastus, hauska salaisuus jonka voi jakaa kaverien kanssa. Joka tapauksessa wicca houkuttelee nuoria yhä enemmän.

Rohkaise lapsia ja teinejä muiden pariin, pois yksinäisyydestä jo ennen kuin he lähtevät okkultismin tielle. Wiccalaisuudesta on tullut pakopaikka "gooteille", yksinäisille nuorille ja esimerkiksi masennuksen tai homoseksuaalisuuden kanssa kamppaileville teineille. Eli, jos arvelet, että lapsesi leikittelee noituudella tai wiccalaisuudella, pyydä apua seurakuntasi pastorilta. Varo kuitenkin valtion leipäpappeja: heillä ei ole näistä asioista yleensä tarpeeksi tietoa.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

21

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)