Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Tiedättekö, että on miljoonia lapsia, jotka eivät tätäkään joulua näe. Sillä heidän vanhempansa, useimmiten äiti yksin, murhaa heidät ennen kuin he saavat syntyä. No, tarkkaan ottaenhan homman tietysti hoitaa lääkäri, mutta äiti sen murhan päättää tehdä.

Ennen yhdeksättä raskausviikkoa "biojäte" (sallittakoon leikkisää hirtehishuumoria hiukan tähän väliin - tämähän on kuitenkin hauska ja viihdyttävä joulukalenteri, vaikka itse asia onkin vakava) poistuu vielä kätevästi parin pillerin avulla. 15. viikkoon asti sikiö imaistaan näppärästi pois eräänlaisella imurilla, ja sitten sikiöhillo voidaan kaataa kompostiin. Vielä myöhemmässä vaiheessa joudutaankin jo availemaan kohdunkaulaa ja kaapimaan sisältö ämpäriin. Ja jos ollaan oikein extreme-urheilijoita, niin sitäkin myöhemmässä vaiheessa abortissa joudutaan puristamaan sikiön pää kasaan, niin että silmämunat hauskasti popsahtavat ulos (huumoria), ennen kuin fetus ulostuu.

Kannattaa myös käydä Mika Ebelingin suositulla aborttisivulla, koska siellä on kauniita kuvia, joita katsellessa voi ajatella joulukinkkua ja rosollia.

Jos lapset järkyttyvät elämän tosiasioista (oikeastaan tällä kertaa kyseessä ovat kuoleman tosiasiat - huumoria), niin heitä voi lohduttaa sillä, että ainakaan tällä hetkellä Suomessa ei jostain ihmeen kumman omituisesta syystä sallita jälkiaborttia, ja että siksi lapsilla ei ole ainakaan tänä jouluna juuri pelättävää.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

19

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)