Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Tänään tarkastelemme sontaluukun (television) tämän vuoden joulukalenteritarjontaa.

FST:n joulukalenteria isännöi Bärtil, joka on luonnollisesti tietenkin pukki. Eli taas jälleen kerran Vapaamuurarien Baphomet eli wiccalaisten Suuri Pukki asialla! Tämähän ilman muuta oli tottakai odotettavissakin, koska kyse on suomenruotsalaisista, joista, häpeäkseni on todettava, valtaosa on vapaamuuraritouhuissa mukana. Ja nuorisosta suuri joukko on myös luisunut wiccan kynsiin. Wiccalaisuuteen palaamme muuten vielä myöhemmin.

TV 2:n joulukalenterissakin esiintyy joulupukki (taas pukki!). Eli ei mitään yllättävää siinäkään. Lisäksi TV 2 on valinnut joulukalenterinsa henkilöstöön myös Syltty-koiran. Ja koirahan on perinteinen epäpuhtauden symboli.

MTV3:n "Lumilyhty-joulukalenteri" tuntuu lähes joka jaksossa esittelevän jonkin huippu-urheilijan. Sellainen ei todellakaan ole lapsille mikään hyvä malli, kun muistamme lukemattomat doping-käryt, jotka osoittavat, että kaikki huippu-urheilu perustuu dopingille. Jokaisen tuoreessa muistissa on myös norjalainen muovikassi täynnä dopingia, joka löytyi Rukan maailmancup-osakilpailun jälkeen.

SubTV:llä ja Nelosella on äärimmäisen läpikaupallisia rahankeruujärjestelmiä kuten "Jouluposti" sekä "Joulupukin lahjaposti" -ohjelmia, jotka pohjautuvat kalliisiin tekstiviesteihin ja kännykkäpuheluihin. Vanhempien kannattaakin jo varautua silmittömiin puhelinlaskuihin, jotka tulevat vielä kaiken muun joulurahastuksen päälle.

Onneksi ensi vuonna sontaluukku lakkaa toimimasta etenkin köyhimmällä rahvaalla, koska digiboksit ovat edelleen tavattoman kalliita laitteita. Suuri massa tietysti on eniten kärsinytkin sontaluukun turmelevasta vaikutuksesta. Rukoilkaamme, että mahdollisimman harvalla rahvaan perheellä on varaa hankkia digiboksia ja sen mukanaan tuomia tv-maksuja, joita ei ilman digiboksia enää tarvitse maksaa.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

9

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)