Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Hurjaa mässäysjuhlaa odotellessa kannattaa katsella kuvaa Danten Helvetistä, jossa ahneet lojuvat mudassa raesateen piiskaamana. Huumoria: Kylläpä tuossa "läski tummuu", jos tällä kertaa käytämme leikkisästi pilke silmäkulmassa tällaista kansanhumoristista ilmausta.


Tänään alkaa myös juutalaisten Hanukka-juhla. Se kestää kahdeksan päivää. Juhlassa muistetaan ihmettä, jossa temppelissä paloi yhden päivän annos oliiviöljyä kahdeksan päivän ajan. (Eräät toiset muistelevat esimerkiksi sellaista ihmettä, jossa ihminen nousi kuolleista.) Juutalaisillahan ei nykyään enää tapahdu mitään ihmeitä - ihmeparannuksia yms. tapahtuu vain meidän tosikristittyjen yhteisössämme - joten onhan se hyvä, että on edes tuollaisia vaatimattomampiakin ihmeitä juhlittavaksi. Nuo onnettomathan eivät saa edes kinkkua syödä!

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

16

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)