Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

Nykyään maailmassa on valtavasti väkivaltaa ja terrorismia. Tässä kuvassa käristyvät väkivaltaiset ihmiset Helvetissä hehkuvassa hiekassa ja tulisateen piiskaamina.


Kyllä ennen vanhaan asiat olivat paremmin. Etenkin nuoriso tulee jatkuvasti yhä väkivaltaisemmaksi. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä syytä, eikä sitä tarvitse tässä sen kummemmin lähteä selvittämään. Syynähän on tietysti se, että nuorisolle ei voida antaa selkeitä rajoja myös fyysisen kasvatuksen merkeissä, koska se kiellettiin viime vuosituhannen 80-luvulla.

Onko siis ihme, että uusi sukupolvi on täydellisesti pilattu. Lapsiparat ovat joutuneet kasvamaan turvattomana, vailla mitään rajoja ns. vapaan kasvatuksen "ansiosta". Jokainen asioista hiukankin perillä oleva tietää, että kun lapsi tai nuori jätetään tällä tavalla heitteille, se nimenomaan aiheuttaa häiriintymistä, jota ei kovakaan kuri koskaan aiheuta.

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

7

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)