Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Tämä on Ainoa Oikea vuoden 2006 joulukalenteri. Kaikki rehelliset ihmiset, jotka muistavat vielä vanhat hyvät ajat, jolloin kaikki oli paremmin, muistavat myös vanhat kunnon joulukalenterit. Ei niissä ollut riettaita suklaakuvioita, tappajarobottileluja tai vaikka kondomeja, kuten nykyään lapsille pitää joulukalenterissa olla. Tässä on siis vanhojen hyvien aikojen joulukalenteri, jonka jokaisesta luukusta avautuu jokin opettavainen tai oikeanlaisia ajatuksia herättävä kuva tai päivän aihetta käsittelevä teksti.

Joidenkin kalenterin luukkujen takaa voit löytää myös musiikkia. Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Äänet menevät päälle vain jos valitset sivumarginaalista "Musiikki päälle".

Valitse kalenterin luukku oikeanpuoleisesta taulukosta. Ja ollaanpa sitten kilttejä lapsia, eikä yritetä availla luukkuja ennen aikojaan! Ei se tosin onnistukaan. Uusi luukku aukeaa aina vasta tasan klo 0:01 (Jyväskylän aikaa).

 
Aikaa seuraavaan
jouluaattoon:
...

 

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)