Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Tasan 60 vuotta sitten, 1.12.1947, kuoli tunnettu brittiläinen saatananpalvoja ja okkultisti Aleister Crowley, joka nimitti itseään myös Suureksi pedoksi.

Crowley olisi hyvin tyytyväinen maailman nykymenoon. Okkultismi ja saatananpalvonta ovat suositumpia kuin koskaan. Wiccalaiset, joihin palaamme joulukuun aikana vielä varmasti myöhemminkin, ja kaikenlaiset muut okkultistiryhmät saavat yhä enemmän jäseniä.

Kirkosta saa nykyään erota jopa internetissä. Aiemmin kirkosta eroaminen ei ollut edes laillista! Se oli silloin vanhoina hyvinä aikoina.


Mitä siis tehdä tilanteen korjaamiseksi? No ei mitään. Kyllä nykynuoriso on jo selvästi täysin menetetty. Nyt kannattaa siis isovanhempien keskittyä lapsenlapsiin ja pyrkiä saamaan heidät pois okkultismista.

 

1

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Isoäiti kerto, että ko se oli pieni, tyttöjen piti istuu polvet yhdessä. Nykyään ei ole niiin väliä vaikka vähän keikuttaa pyllyy."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)