Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Kuten kaikki tiedämme, Roswelliin putosi vuonna 1947, tasan 60 vuotta sitten, humanoidien avaruusalus. Yksi humanoidi selvisi hengissä. Ajan myötä hän suostui neuvottelemaan USA:n hallituksen kanssa ja tästä johtuu USA:n nykyinen teknologinen ylivertaisuus. Myös mikrosiru on kehitetty USA:ssa sitä varten, että sen voisi implantoida ihmisten otsaan tai käteen. Ufo-humanoidit ovat totta ja he sieppaavat maasta ihmisiä lääketieteellistä tutkimusta ja kokeita varten. Kuun pimeällä puolella, jonne aurinko ei koskaan paista, on puutarhoja ja metsiä ja siellä asuu ainakin 50 000 tiedemiestä.

Vanhaan aikaan ufo-humanoideja pidettiin haltijoina, metsänhenkinä ja tonttuina. Myös joulutonttu on lähtöisin näistä myyteistä. Joku voi tulla ikkunan taa, mutta nykyään tämä joku on ufo-humanoidi. Eräät humanoidimuodot jopa muistuttavat kooltaan ja väliin asultaankin joulutonttua!

Tämä kaikki pidetään tarkasti salassa. Entiset upseerit, lentäjät jne. puhuvat elinkautisen vankeusrangaistuksen uhalla. Mustiin pukeutuneet miehet tulevat niiden ufotutkijoiden luokse, jotka keräävät liian hyvät todisteet, ja uhkailevat ja pakottavat nämä hävittämään todisteet ja lopettamaan ufotutkimuksen.

Onneksi ensi vuonna, 2008, asiaan on tulossa muutos. Silloin paljastetaan vihdoin suurelle yleisölle ufojen ja humanoidien olemassaolo. Asiaa ei hallitusten mielestä ole voitu kertoa siksi, että "ihmiskunta ei ole valmis" tähän paljastukseen. Ufosieppaukset, todistetusti nähdyt ja kuvatut ufot, tositapahtumiin pohjautuvat tv-sarjat kuten X-Files jne. ovat osa suurta salaliittoa, jossa "valmistellaan ihmiskuntaa" ufojen olemassaoloon.

Totuus on vieläkin hämmästyttävämpi. Tosiasiassa salaliitto valmistelee maailmanhallitusta ja ns. Uutta maailmanjärjestystä. Ufo-humanoideja ei itse asiassa todellisuudessa ole lainkaan olemassa! Ufosieppaukset jne. ovat USA:n hallituksen järjestämiä hämäysoperaatioita. Ensi vuonna tai viimeistään 2012 USA järjestää suuren "ufohyökkäyksen", jonka perusteella maailmanhallitus kaappaa vallan kaikkialla.

 

9

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Se joka saa hyvän kasvatuxen, siitä tulee kiltti. Sellasella joka saa huonon kasvatuxen on kivaa."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)