Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Paljon työtä ja vaivaa - mutta myöskin iloa - on takanapäin, ennen kuin perheenemäntä voi sytyttää kynttilät joulupöydässä isää, lapsia ja sukulaisia varten.


Jouluruokien ja -leipomusten teko on näin aatonaattona äidin jo viimeistään aloitettava! Jos et vieläkään ole ottanut pakastettua joulukinkkua sulamaan, tänään se pitää tehdä. Kinkku ei enää ehdi sulaa jääkaappilämmössä. Sulata se huoneenlämmössä. Kinkku ei kärsi huoneenlämmöstä läheskään niin paljon kuin jos se joudutaan laittamaan uuniin jäisenä.


Lähde: Julens Kokbok

 

23

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Mä oon varautunu jouluun sillai, ettei siit kuitenkaa tuu kovin speciaalii. Muilla voi olla parempi joulu, et ne on saanu paljon lahjoi, kalliimpii lahjoi, et ne on matkustanu ulkomaille viettään jouluu."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)