Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Vanhemmat: kun suunnittelette joululahjoja lapsillenne, ajatelkaa erityisesti tyttöjen pukeutumista.

Olen huomannut, että nykynuoret eli ns. pissikset pukeutuvat ja käyttäytyvät nykyään aivan käsittämättömällä tavalla. Sellaisella tavalla, joka vanhoina hyvinä aikoina olisi johtanut jopa tytön pidättämiseen ja pakkotyöhön kehruuhuoneella!


Edes paukkupakkasilla ei näillä nuorilla tyttösillä koskaan näe pipoa ja lapasia. Päinvastoin, talvellakin heillä näkyy olevan tarkoituksena esitellä mahdollisimman paljon paljasta ihoaan ja eri ruumiinosissaan roikkuvia runsaita lävistyskorujaan.

On pöyristyttävää, miten jotkut vanhemmat voivat päästää alaikäisen tytön noin pukeutuneena yhtään minnekään julkiselle paikalle - vaikka ei olisikaan talvi ja pakkanen. Sellaisia vanhempia en voi ymmärtää.

Pehmeä paketti ei ole eikä se saa olla mikään pettymys lapsille. Kyllä ankarina pula-aikoina pehmeä paketti, jossa oli lämpimiä vaatteita, olisi ollut todella haluttu joululahja. Ei noina aikoina vaan kovin monelle lämpimiä vaatteitakaan riittänyt. Tällaista ei nykynuori tietenkään voi millään käsittää, jos vanhemmat eivät asiaa heille perinpohjaisesti selvitä. Vastuu lankeaa siis taas "raskaana" näiden nykyvanhempien niskaan (ikäänkuin tuon useimmiten rasvakerroksesta turpean niskan päällä nyt mitään todellisia taakkoja olisikaan).

 

11

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Tytöt on ihQdaa!"

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)