Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Jos teidän firmassa ei jo ole pidetty pikkujouluja - kaiken järjen mukaan luulisi jo pidetyn - niin kohta lienevät jo viimeiset hetket sille. Perinteiset suomalaiset firman pikkujoulut sujuvat suunnilleen tähän tapaan.

Otetaan kotona pohjia. Pukeudutaan. Naiset pakkeloivat naamataulunsa tunnistamattomaksi ja pukeutuvat rohkeimpaan kolttuun mitä kaapista löytyy. Otetaan pohjia. Mennään taksilla juhlapaikalle. Juodaan ryyppy. Katsotaan hirveän noloa itse tehtyä "ohjelmaa" tai maksettua ammattimaista ohjelmaa, jonka pointti menee humalatilan takia ohi. Syödään kinkkua, lanttulaatikkoa, rosollia yms. jouluruokia. Juodaan niiden päälle lisää alkoholia. Isketään lähin vastakkaista sukupuolta oleva työtoveri (varattu). Juodaan lisää viinaa. Mennään jonnekin ja harjoitetaan haureutta. Juodaan lisää kunnes sammutaan.

 

8

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Mä teen usein ihmeitä. Äiti sano, et mä oon ihmeellinen lapsi."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)