Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Näin aivan joulun kynnyksellä nuorisollemme on esitettävä vakava varoitus!

Nuorison on siis erityisesti nyt vihdoinkin syytä käyttäytyä kunnolla, sillä kaikenlainen riekkuminen ja riehuminen rangaistaan jouluna aivan erityisen raskauttavien asianhaarojen vallitsessa.

Joulurauhan julistus on lähtöisin jo hyvin kaukaisilta ajoilta, jolloin me olimme vielä osa Äiti-Ruotsia. Noina aikoina riekkuvaa nuorisoa voitiin valtakunnan lain mukaan rangaista esimerkiksi vitsoilla (tytöt), raipoilla (pojat), vesileipävankeudella, tai kuolemantuomiolla teilipyörässä teilaamalla, mestaamalla, hirttämällä tahi muilla sopivilla menetelmillä. Usein kuolemanrangaistus annettiin kovennettuna, jolloin teloitettavalta hakattiin ensin esimerkiksi käsi irti ja/tai häntä revittiin pihdeillä ja syntyneisiin haavoihin kaadettiin sulaa lyijyä ja palavaa rikkiä.

 

24

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Sian sisällä on makkaroit ja kinkkuja ja sen takapuolessa on syltty oottamassa, et joku söisi sen. Tyypillinen sika näyttää vaaleanpunaselt ja sill on kax reikää kuonossa."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)