Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Vielä joskus viime vuosituhannen alkuvuosina peruskouluissa järjestettiin ns. kuusijuhla, eli koko koulun yhteinen tilaisuus, jossa nähtiin niin iloisia tonttuleikkejä kuin veisattiin hartaita jouluvirsiäkin. Kristillisen joulun sanoma oli vahvasti esillä.

Mutta näin ei tässä maassa enää ole. Nyt tänne ovat tulleet mm. muslimit, joita kaikki kristillisyys loukkaa niin verisesti, että kuusijuhlia lähestulkoon uhataan itsemurhaterroristin pommi-iskulla. Toki kaikkia muitakin ei-luterilaisia-kristittyjä kaikki jouluun liittyvä ilman muuta aina automaattisesti syvästi loukkaa. Kuusijuhlat ja kristillinen joulu ovat kouluissa siis pannassa, ja mikäli kehitys kehittyy tätä vauhtia, joulu on kohta kielletty koko Suomessa, jottei vain loukata maahanmuuttajia ja pakolaisia.

Vahvaksi lyömäaseeksi joulua vastaan on otetty käsite "monikulttuurisuus". Se tarkoittaa sitä, että kaikkia muita kulttuureita tulee suvaita ja myötäillä kaikin mahdollisin keinoin, paitsi Suomen omaa kulttuuria ja suomalaisia kristillisiä perinteitä. Ne tulee hävittää tästä maasta.

Mutta jos joku suomalainen muuttaakin johonkin toiseen maahan, niin silloin tilanne luonnollisesti kääntyy täysin päinvastaiseksi! Suomalaiselle sanotaan, että "maassa maan tavalla", ja että hänen täytyy kaikessa nöyrtyä kunnioittamaan ko. ulkomaan jaloa omaa kulttuuria eikä missään nimessä tuoda mitenkään esille omaa kulttuuriaan. Tällaista siis on tämä vastavuoroinen monikulttuurisuus nykymaailmassa. Tällaisen maailman ovat mm. päättäjämme valinneet, eli myöskin enemmistö äänestäjistä on näin halunnut. Jokainen eräitäkin päättäjiä äänestänyt voi nyt siis katsella itseään kantapään kautta peiliin ja mietiskellä hiljaa sydämessään, mitä onkaan tullut tehtyä.

 

18

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Tänäkin vuonna 180 000 ihmist viettää joulunsa Turuuss!!1!"

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)