Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Katsotaanpa, mitä nuoriso sanoo tänä vuonna joulusta.

"Taispa iskeä joulumasis. Itkettää vaan kaiken aikaa, oli asia mikä tahansa. Ei lunta, sataa vettä, pimeää, YleX ei soittanut joulutoivettani, ei ketään kenen kanssa jutella... Nyyh. Oispa joulu vaan jo ohi." (Suomalainen Therasmus-foorumi)

"Joulusta tulee mieleen joulumasennus, joka on minulle tullut 9-vuotiaasta asti päivää joulun jälkeen. Syyt: Lahjat huonoja, meillä ei tehdä piparkakkutaloa kun kukaan ei jaksa, kuusi on laiha ruipelo kun mikä ja koristeet rumat, plus siitä varisee kilo neulasia päivässä." (Habbo Ryhmä)

"Joulukirkkoon en ole mennyt varmaan kymmeneen vuoteen, enkä mene kirkko on mielestäni erittäin ahdistava paikka, enkä edes usko mihinkään joka liittyy kirkkoon joten se siitä." (Viiltely- ja itsensävahingoittamisforumi)

"Perheemme lähes jokainen joulu, joka on kotona vietetty, on mennyt piloille. On ollut riitoja, tappeluja, isäni on epäsuorasti uhannut ja jopa lähtenyt yrittämään tappaa meidät joulukirkko reissulla. Hän on siis monena vuonna jostain hermostuneena huutanut, että kuollaan sitten kaikki, jos ette ole hiljaa, ja sen jälkeen ruvennut kaahaamaan holtittomasti kaistalta toiselle, kovalla ylinopeudella." (Narsistienuhrientuki.info)

"Joulu meni melkein itkiessä pahaaoloa ja vetäydyin perheestäni, halusin vain olla yksin. Välillä olen niin sosiaalinen ja meno päällä, että en kotona kävis kuin kääntymässä ja välillä taas käperryn kotiin piiloon pahaa maailmaa." (Tukiasema.net)

"Pelkään tai toivon joka joulun olevan minulle se viimeinen. Nyt en ole ostanut kellekään joululahjaa enkä tiedä ostankokaan koska en tiedä onko minulla enää ystäviä joille niitä ostaa. En ole laittanut jouluvaloja koska kissa kuitenkin puree ne poikki. En hanki kuusta koska en jaksa raiata sitä pois joulun jälkeen." (Viiltely- ja itsensävahingoittamisforumi)

"kaupasta oli kala loppunu, ostin olutta. ei ollu sopivan kokoista kinkkua, ostin olutta. joululimppu loppu, ostin olutta. juulia-karkit loppu, ostin olutta. kolme hurraa huutoa joululle!" (IRCQuotes)

"Inhoan joulua sydämeni pohjasta, enkä ole varmaan kymmeneen vuoteen ollut jouluna selvinpäin, enkä aio olla tänäkään vuonna. Minun puolestani joulun voisi lopettaa." (Viiltely- ja itsensävahingoittamisforumi)

"Joulu ei tunnu joululta. Olen sydämessäni täysin yksin. Olen ulkopuolinen. Kaikilla muilla on joku rakas vierellään, mulla ei ole ketään. Kurkkua kuristaa, vaikka on ilon juhla." (rakkausrunot.fi)

Lainaukset puhukoot puolestaan. Jokainen voi nämä luettuaan hiljaa mielessään miettiä, miten asiat ovat, eikä sitä tarvitse tässä sen tarkemmin sanoakaan. Sanomattakin on selvää, että tämä nykynuoriso on todella surkeaa sakkia ja todella huonoa. Syynä on huono kasvatus ja puuttuva kuri. Osittain tietysti ongelmat jo johtuvat niistä vanhemmista, jotka on jo ehditty kasvattaa ns. vapaan kasvatuksen tyylillä hippivuosina. Nämä vanhemmat voikin laskea jo tähän nykynuorisoon kuuluviksi. Seuraukset siis alkavat jo tuntua.

 

20

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"TV-pukki sanoo: toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, ..."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)