Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

3.12. on merkittävä päivä. Nimittäin, 3.12.1967 Christiaan Barnard suoritti maailman ensimmäisen sydämensiirtoleikkauksen Kapkaupungissa. Tänä samana päivänä, vuonna 2005, myös kuoli laulajatar Kikka, mutta se ei oikeastaan kuulu tähän (paitsi epäkierosti). Tänään nimittäin puhumme lääketieteen suurista saavutuksista.

Ensimmäiset ns. silikonirinnat tehtiin jo 40-luvulla injisoimalla mm. parafiinia, silikonigeeliä ja vaseliinia rintakudokseen. Nestemäisen silikonin ruiskuttaminen oli suosiossa 60-luvulle saakka. Nykyisin käytössä on keittosuolapusseja yms. Rintaimplantti kannattaa nykytiedon mukaan sijoittaa ison rintalihaksen alle. (Lähde: Lääkelaitoksen biomateriaalijulkaisut: Pehmytosakirurgiassa käytettävät biomateriaalit)

Läpileikkaus naisen rinnasta
1. Rasvakudosta.
2.-3. Maitorauhasia.
4. Sidekudosta.
5.-6. Maitotiehyet

Venezuelan presidentti Hugo Chávez arvosteli 23.9.2007 nuorten tyttöjen rintojen suurennuksia, jotka ovat nykyään suurta muotia varakkaiden venezuelalaisten keskuudessa. "Se on kauheaa. Se kertoo äärimmäisestä rappiosta", Chavez sanoi. Ja kun tiedämme että Chavez on "sosialisti" (eli kommunisti), niin tämä on mitä parhain varmistus siitä, että rintaimplantit ovat hyvä asia. Chavez ehkä tietänee, että Venezuelassa kauneuskilpailut ovat huikean suosittuja, ja valtava joukko naisia unelmoi misseydestä ja valmentaa itseään siihen - myös taitavien kirurgien avustuksella - koko nuoruutensa ajan.

Nuorten naisten lohdutukseksi on kuitenkin lopuksi sanottava, että eivät kaikki kristitytkään miehet kuitenkaan pidä suurista rinnoista. Tärkeämpää on sopusuhtaisuus. Kovin hoikalla tyttösellä ei pitäisi ollakaan valtavat rinnat.

 

3

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Aivot ovat sitä varten, että hiuxet pysyis kiinni."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)