Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

7.12.1941 japanialaiset hyökkäsivät Pearl Harbourin laivastotukikohtaan ja vetivät USA:n mukaan Toiseen maailmansotaan.

Aina, kun USA:ta ja sen kansalaisia vastaan on hyökätty, seurauksena on ollut hyökkääjän tappio ja tuho tai vähintäänkin ehdoton antautuminen. Näin kävi 1. maailmansodassa, 2. maailmansodassa, ja 9/11 terroristi-iskun jälkeen. Kerta toisensa jälkeen. Luulisi, että sodanlietsojat ja terroristit jo vähitellen oppisivat, ettei maailman mahtavinta valtiota vastaan kannata hyökätä.

Eurooppa onkin jo sitten ihan toinen juttu. Tännehän saa kuka tahansa pommifanaatikko iskeä miten päin vain, ja päättäjät vaan hymistelevät, että kyllä terroristeja pitää kovasti ymmärtää ja sopeutua monikulttuurisuuteen, johon pommi-iskut, naisten silpomiset ja "kunnia"murhat, kristittyjen vainoaminen jne. liittyy kiinteänä osana.

Joulun viettohan täällä Suomessakin lienee jo kohta kokonaan kielletty. Esimerkiksi joulukuusi, kinkku ja joululaulut loukkaavat muslimeja, joten niitä ei saa kouluissa näkyä. Tässä maassa ei olla maan tavalla, vaan aina jonkin ääri-islamilaisen tavalla. Onhan suomalaisen naisenkin mielestä ulkomaalainen mies aina kaikin tavoin parempi kuin suomalainen, eli tämä on vain luonnollista kehitystä.

 

7

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Kuningatarta sattuu tosi paljon ko se saa lapsii, ko kruunu on niiin terävä."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)