Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Tänään emme lainkaan edes mainitse Luciaa eli Lucifer-neitoa, tuota nuoren naisen seksuaalisuutta ylistävää rituaalitapaa, joka pohjautuu pakanallisiin uhrimenoihin ja katoliseen idolinpalvontaan.

Näiden katolisten idolien palvontaan liittyy julmuuksilla hekumointia. Tuo Luciakin repi silmänsä pois päästään ja tarjoili ne lautasella eräälle nuorelle miehelle, ja tätä tekoa sitten julistetaan innokkaasti hyvänä esimerkkinä kaikille tytöille.

Katolisten pyhimysten historia on täynnä elävältä polttamisia, nylkemisiä, syöttämisiä pedoille, kivityksiä, kuoliaaksi hakkaamisia ja ruoskimisia, ampumisia, jne. jne. ja eräät pyhimysten palvojat hartaasti mässäilevät näiden julmuuksien kuvailemisella ja niihin eläytymisellä. Sellainen on katolisten mielestä kristinuskon sanoma.

Eikä tämä meno heidän mielestään edes lopu tähän elämään! Katolisilla on kerettiläinen idea "kiirastulessa", jossa taivaslipun katoliselta kirkolta lunastaneet sielut matkaavat hitaasti taivasta kohti mielikuvituksellisten kidutusten läpi. Nämä kidutukset, joilla toki myöskin hekumoidaan, sitten "puhdistavat sielun synneistä", jotta se voi nousta taivaaseen.


Kuvassa on näkymä kiirastulesta sellaisena kuin katoliset sen ajattelevat olevan. Niin - kuvassa ei olla Helvetissä!!!

 

13

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Suurin ero tyttöjen ja poikien välillä on se, että pojilla on kalsarit ja tytöillä on pikkuhousut. Kalsareissa on enemmän mutkii. Pikkuhousut on mahtavat, ainakin sillon jos on tyttö."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)