Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua! Kenellähän naikkosella on tänä vuonna kaikkein paljastavin kolttu? Kehtaako joku taas tulla paikalle smokissa? Tulevatko tänä vuonna jotkut paikalle naamat täysin tuntemattomaksi maskeerattuna (no naiset tietysti)? Tuleeko jonkun kutsutun sijasta vain hänen avecinsa etikettisääntöjä loukaten? Onko Ahtisaaren lakeerikengissä liukuesteet?

Hyvä, että rahvas voi katsella rikkaita ja hyvin pukeutuneita arvohenkilöitä edes televisiosta. Kansan valtaosalla ei ole mitään asiaa eikä toki sivistystä tai mahdollisuuksiakaan päästä missään asiassa meidän (säätyläisten) tasolle. Eikä näin pidäkään olla. Ennen vanhaan jokainen ihminen tiesi paikkansa, kun säädyt olivat vielä olemassa. Ei ole ihme, että nuoret tuntevat olevansa juurettomia ja tässä "monikulttuurisessa" maassa vähän kuin eksyksissä.

En valitettavasti tänäkään vuonna päässyt kiireisten velvollisuuksieni johdosta paikalle Niilonpäivän juhlallisuuksiin Presidentinlinnaan, joten nimitin perinteiseen tapaan sijaisekseni Tasavallan presidentin. Ko. virassa saisi kuitenkin olla Sauli Niinistö (huonoista vaihtoehdoista parempi), mutta kuten muistamme, rahvas teki jälleen väärän valinnan propagandan agitoimana.

 

6

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Kuningatar järjestää juhlii ja kutsuu sinne ystävii ja julkkixii. Sukulaisist se pitää, julkkixisist se pitää vähän, mutta se uhkailee niitä pikkuisen, että maxavat massii. Sitä sanotaan veroxi."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)