Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Tänään on Thaimaan kansallispäivä - eli Thaimaan kuningas Bhumibol Adulyadej (s. 5.12.1927) täyttää tänään 80 vuotta. Onneksi olkoon!

Thaimaa on Theravada-buddhalainen maa, joka on tunnettu etenkin seksimatkailusta, prostituutiosta ja lapsiseksistä. (Kuva oikealla kuvastaa thaimaalaista näkökulmaa asioihin.) Mutta yksi hyväkin asia Thaimaasta löytyy. Siellä valtion korkeimman johdon arvostelu on nimittäin laissa ankarasti kielletty.

Tulevassa Euroopan keisarikunnassa (kts. eilinen päiväkirjan luukku) voitaisiin ottaa tällainen laki myös käyttöön. Täällä Suomessahan me olemme jo huomanneet, että kaikenlaiset suunpieksäjät (mm. toimittajat) saavat haukkua presidenttiä ja valtioneuvostoa vaikka miten törkeästi.

Toki haukut ovat täysin oikeutettuja, mutta tuo toiminta häpäisee ikävällä tavalla valtion korkeimman johdon asemaa. Entä jos valtion johtoon valitaankin vielä joskus päteviä kristittyjä miehiä? Siinä vaiheessa ei voi enää olla asiallista herjata ja haukkua valtionjohtoa. Perustuslain muutos tältä osin pitäisi siis saada vireille hyvissä ajoin.

Kokemukseni mukaan valtiotamme haukkuvat kaikkein eniten ne, jotka ovat muuttaneet pois Suomesta juuri johonkin Kaukoitään (esim. Singaboreen). Sellaiset ihmiset julistavat aina suureen ääneen, kuinka Suomi on niin huono maa ja kuinka heidän nykyisessä maassaan kaikki on niin uskomattoman hyvin. Oikeasti tämä tarkoittaa sitä, että ko. ihmiset vain kaipaavat Suomeen takaisin kovasti. Haukkumalla Suomea he yrittävät edes hiukan lievittää kaipauksen tuskaa ja uskotella itselleen, että se on huono maa.

Mutta etenkin näin joulun alla he varmasti tuntevat kaipuun ja katumuksen erityisen ankarana. Siksi päivän musiikiksi onkin valittu "Sylvian joululaulu". Toivon, että nämä ulkomaille paenneet suunpieksäjät kuuntelevat sitä ja muistelevat jouluja Suomessa, armaassa kotimaassa.

 

5

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Älä puhu pahaa kenenkään selän vieres."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)