Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

14.12. vuonna 1503 Saint-Rémy-de-Provencessa syntyi muuan Michel de Nostredame, joka nykyään tunnetaan nimellä Nostradamus. Kaikenlaiset "profeetat" ylistävät etenkin 9/11 jälkeen tätä "ennustajaa" suu vaahdossa.

Harva huomaa, että Raamatun profetiat ovat toteutuneet kirjaimellisesti sanasta sanaan, ja että Raamatusta löytyvät todelliset tiedot tulevista tapahtumista.

Hesekiel 38-39 kertoo Kolmannesta maailmansodasta. Venäjä (Magog), Iran (Persia) ja muut hyökkäävät Israeliin ja tuhoutuvat. Mikä huolestuttavinta, Raamattu ei mainitse USA:ta. Noina aikoina poliittinen ja sotilaallinen valta tulee keskittymään Eurooppaan ja Lähi-itään. USA ei ole enää maailmanmahti.

Syynä USA:n häviämiseen profetioista on luultavasti se, että Ylöstempaus vie sieltä niin paljon väkeä, että koko maa vajoaa syvään lamaannukseen ja shokkiin. Optimistisimpien arvioiden mukaan jopa puolet USA:n väestöstä - uudelleensyntyneet kristityt - temmataan! Jos arvioimme varovasti, että neljännes näistä on oikeita kristittyjä, niin temmattujen määrä lähentelee 30 miljoonaa. Ja he ovat kristittyinä USA:n älykkäimpiä ja parhaita ihmisiä.

Nämä lopun ajat ovat muuten aivan pian jo ovella. Ihmiskunnasta suurin osa tulee tuhoutumaan tulivuorenpurkauksissa, maanjäristyksissä, hirmumyrskyissä, tulvissa, meteoriitti-iskuissa, sodissa joissa käytetään innokkaasti ydinaseita ja biologisia aseita, nälänhädissä ja kulkutaudeissa. Lopun aikojen katastrofit ovat laajuudeltaan ja kauhistuttavuudeltaan aivan ennennäkemättömiä.

 

14

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Meille, teille vai eriteille hihihih?"

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)