Valtiotorni: Ainoa Oikea Blogi esittää: Ainoa Oikea Joulukalenteri
 

Valtiotornin Ainoa Oikea Joulukalenteri 2007

Heti alkuun tärkeä tiedoitus! Ennen tätä päiwää pitää lampuodin, wuotta ennen kuin vuokra-aika loppuu, jos hän tahtoo wuokraamasta tilasta ja sen wiljelemisestä itsensä ylössanoa, tätä ylossanomista noudattaa.


Ensi maaliskuussa ilmestynee kirja nimeltään "Harri Potter ja kuoleman varjelukset". Näin tämä maailman noitien "epäpyhä" kirjasarja saavuttaa täyttymyksensä synkkyyden ja kuoleman merkeissä. Noituuden pikakurssi miljoonille lapsille on valmis. Oikealla on muuten yksi kuvista, joilla teini-ikäisiä poikia viekoitellaan tämän kirjan pariin. Kaikki mahdolliset keinot, seksi mukaanlukien, ovat siis käytössä!

Tämä on tietenkin selkeä merkki ns. Lopun ajoista, jotka ovat jo varmasti aivan kohta käsillä. Muita merkkejä näistä ajoista ovat valtavasti lisääntyneet maanjäristykset, sodat ympäri maailmaa, nälänhädät ja kriisit - kaikki asioita, jotka Raamattu nimenomaan mainitsee merkkinä vihan ja ahdistuksen ajoista.

Onneksi ennen kaikkein hirvittävintä 7 vuoden ajanjaksoa, jolloin suurin osa maailman ihmisistä kuolee kauhistuttavissa kärsimyksissä, kaikki uskovat tempaistaan ylös Taivaaseen. Meidän ei tarvitse olla täällä maan päällä syntisten seurassa kaikkein pahinta ajanjaksoa.


Noidista ja pahoista voimista huolimatta tänään se joulu sitten oikeastaan alkaa. On Tuomaan päivä, josta ennen vanhaan sanottiin "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi" tai "Tuomas kulta joulun tuopi, Hiiva-Nuutti pois sen viepi". Nuutti, Sakka- eli Hiiva-Nuutti on ollut 7. tai 13. päivänä tammikuuta. (Lähde: Vilkuna, Kustaa: Vuotuinen ajantieto, Otava 1982.)

Jos olet hankkinut pakastetun joulukinkun, tänään on myös hyvä päivä ottaa se pakastimesta sulamaan jääkaappiin. Tai käy tänään ostamassa pakastekinkku ja laita se jääkaappiin sulamaan.

 

21

12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425


"Kristityt aina VAINOO meitä wiccoi. Daaah! Koulus ei voi pitää pentagrammii kaulassa. Yx Suski toiselt luokalt piti pentagrammii ja se sai kuulla siit koko ajan mut se on kyl muuten ihan lehmä."

 
Voit keskustella Ainoasta Oikeasta Joulukalenterista vieraskirjassa (tai kommata äm-irkkiin).
Siirry Valtiotorniin tai mene kotisivulle ja, etenkin, lue Oikeat Mielipiteet™
Ainoa Oikea Joulukalenteri 2008 on myös luettavissa.

Kaikki joulukalenterin musiikkikappaleet ovat joko kansansävelmiä tai peräisin yli 70 vuotta sitten kuolleilta säveltäjiltä, ja olen soittanut ne itse miditiedostoiksi. Muut mahdolliset äänet ovat peräisin public domain -äänikirjastoista. Osa animoiduista gif-kuvista on saatu osoitteesta foxtrotters.tripod.com. Kuvat ovat public domain -lähteistä, clip artia tai itse piirtämiäni.

(Laskuri käynnistetty 7.11.2006)